.musix @ orellana.se

Här hittar du en blandning av lite olika musikstilar. Lite house, trance, hiphop och instrumentalt a la Kristian. Låtarna brukar vara ganska enkelt gjorda, börjar ofta med en skön beat som jag sedan lägger till fler och fler spår till, detta resulterar i ganska liknande låtar till uppbyggnad, lite progressivt kan man väl kalla det.
En sak som är viktig för mig är att inte sampla från andra när jag gör musik, jag försöker i så stor mån som möjligt att göra alla mina ljud själv så när du hör något skönt ljud, då har jag med största sannolikhet själv gjort det :)

Klicka på Beat eller Mellow till vänster för att lyssna på min musik, den är listad i produktionsdatum och du kan självklart ladda hem och dela med dig till andra. Dela gärna Orellana.se till andra som gillar sån här musik.

Nyaste

Tillagd Titel Beskrivning
Mars
24, 2010
Kristian Orellana - Sunshine Break mix Detta är en nymix av en av mina äldsta låtar sunshine, ville göra den lite mer uptempo.

Mars
24, 2010

Kristian Orellana - Analouge Fantasies Satt hemma och letade tröst hos min nya synth och hittade lite sköna ljud, det du hör i början av låten är dom ljuden, sedan spånade jag vidare. Kristian style :)
Mars
24, 2010
Kristian Orellana - My way 2009 Ny version av min gamla låt My way
Kände att den behövde lite restauration
Mars
24, 2010
Kristian Orellana - Madagaskar Försökte göra en psytrance låt efter en request från min gamla vän tony, det resulterade såklart i en alldeles för mjuk trance låt :P

Musiken...

Jag heter Kristian Orellana och jag har gjort musik ganska länge, har aldrig riktigt tänkt mig att det ska bli något av det men det är trevligt att kunna dela med sig av det jag har gjort hittills här.

Beat

Det här är min heta sida, min frustration får komma ut och jag gillar verkligen att göra den här musikstilen. Jag har alltid gillat trance, techno och house, detta är mitt svar på dessa musikstilar. Lyssna…

Mellow

Detta är för mig min mjuka och känslimässiga sida, jag får ut tankar, känslor och min kärlek i denna typ av musik. Det brukar börja med att jag sitter vid pianot, spelar in en melodi och sedan gör jag bara något av det.
Lyssna…